lauantai 14. helmikuuta 2015

Wanhojen tansseissa

Lähdinpä ihastelemaan läheiseni tanssahtelua ja nuorten ihmisten  pukuloistoa Kokkolan Yhteislyseon lukiolle. Ilta alkoi kahvitarjoilulla. Ohjelmalehtisestä selvisi reilun tunnin pituisen ohjelman sisältö.



Istumapaikat olivat aika lailla täynnä. Oman paikkamme löysimme yläkerrasta, josta näkyikin kivasti koko tanssijakaarti.


Täytyy todeta, että ajat ovat muuttuneet. Kun itse vuonna 1985 vietin pienellä maalaispaikkakunnalla omia wanhojenpäiviäni, pukeuduin mieheksi ja miesten pukuun (arvottiin kaverin kanssa, kumpi ryhtyy mieheksi- ja kerrankin arpani voitti:/ ...), koska poikia oli vai muutamia. Tyttökaverini kanssa pyörähdeltiin yksi jos toinenkin vaatimaton tanssi vaatimattomissa asuissa. Kampauksista ja meikeistä ei kukaan uskaltanut unelmoidakaan:)



Vaan aika aikaansa kutakin! Nuoret miehet olivat tyylikkäitä tummissa puvuissaan. Nuoret neidot sitä vastoin kuin prinsessoja. Paljetteja, strasseja, pitkiä helmoja, värien hurmaa ja ihastuttavia kampauksia...



Kuvakimarani on valitettavan epätarkka - tyhmyyksissäni otin mukaan vain kännykameran ja kuvauskohteet olivat tosi etäällä...
 


 
Vanhemmatkin pääsivät pyörähtelemään nuorten kavaljeeriensa kera:)


 
Varmastikin niitä päiviä, jotka jää  nuorten mieleen:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti